lördag 16 februari 2013

Vårkänslor på galleriet?Tö och slask och grått och dant var det att gå dit – och halt som skrutt. Och när vi kom fram verkade det som om någon av besökarna hade glömt kvar slipsen.


Men så var det inte alls, utan det var Annika Jarring  och Roger Svensson som hade utställning! Roger har visat sina målningar på Bergdala konstgalleri redan förut
Visserligen heter utställningen inte alls ”vårkänslor” men i snöslasket så var det ändå en viss lättnad att tänka på våren. 

Om kanske inte det där arbetet med spaden känns så lockande så kommer det ju i alla fall att bli litet mera färg än vad en grå februaridag kan erbjuda.

 Och även annat hör våren till. Romantik och vårkänslor hör ihop. Vet ni hur det går till när glaspallar förökar sig? Nej, det vet inte jag heller, men ATT de gör det ser man ju tydligt. 

På tal om intensiva känslor och känslostormar:
Även om Annika Jarring är mest känd för att göra saker av glas, och silikon, så verkar det som om hon ibland går överstyr och slår sönder assietterna där hemma.Men när hon har haft sönder assietterna så lagar hon dem igen – med silikon, förstås.

Inga kommentarer: