lördag 14 september 2019

Senaste nytt!!


Vi hade ett tjugotal besökare på Glastekniska Museet idag. Inte illa för en vanlig lördag efter sommarsäsongen, tycker vi. Antagligen skulle Abbamuseet, Vasamuseet och Nationalmuseum tycka att det var rätt skruttigt, men så vaddå?

De som hade tagit sig till Bergdala hade också chansen att gå på vernissage. Idag öppnade nämligen höstens andra utställning,  målningar av Elisabeth Henriksson och Ingela Hamrin.Som ett litet tips om hur viktigt det är att utnyttja Bergdalas rika kulturutbud kan man ju påpeka att Elisabeth och Ingela tog sig tiden att besöka Glastekniska Museet innan de satte sig i bilen för att fräsa iväg upp till Stockholm via Herråkra.Jag tror inte jag säger någonting mer om vare sig utställningen eller dem utan ni får själva titta på bilderna här och så får ni se till att masa er ut till Bergdala ... Glöm inte att Glastekniska Museet också är öppet, 10-16 på lördagar och söndagar.

Och när ni har tittat på konstutställningen och på industriarvet så är ni säkert sugna på något gott: Jag är inte helt säker på vilka öppettider Caféet med de goda smörrebröden nere i Strömbergshyttan har nu efter säsongen men annars kan ni ju alltid gå på L'instant och käka en god lunch. Som alltid är det alltså väl värt besväret att åka till Bergdala, världens centrum, men lugnare än både Stockholm och London.

Inga kommentarer: