lördag 6 januari 2024

Nu igen??

Jaha ni, nu skall man lära sig ett nytt årtal igen. Det brukar ju ta några månader innan man lär sig, men framåt sommaren så... Och när det är nytt år så är det ny revy.
Fytioårsjubileum, minsann. Sedan några år tilbaka (virusets förtjänst) är formatet krogrevy med mat, dryck och revy. Björn Elmgren har utnämnt Folkets Hus till "Hovmantorps Hamburger Börs". Inte illa, va? Som vanligt en blandning av stort och smått, egenproducerat och inlånat, lokalt och allmängiltigt.
Men fullt ös och kul. Om någonting skall framhävas så skulle jag väl säga att de storartade planerna för Kosta tillhörde de bästa texterna. Jösses: både Mount Jansson och planerna på den nya kanalen från Kalmar låter rätt maffigt... "Det kommer att kosta kosing - det begriper varenda tosing" sjunger Lars Altgård och Angelica Karlsson i refrängen... Men pengarna ska ju rulla, så det är väl bara att fläska på.
Vi som är litet till åren komna tittar ju inte på influencers men det finns det andra som gör. Jag säger inte mer, men det skiter sig för henne...
För att fortsätta på det temat - vi som är litet till åren - så är ju det här med tokdigitaliseringen av allting någonting som kan få vem som helst att ... Ja, ni vet. Om vi säger såhär: Det är stor igenkänningsfaktor både i "IT-problem" och i "AI på hemmet".
Detta ger förstås inte någon komplett bild av revyn men låt mig utfärda en allmän varning: Kommunen har anställt en dansk professor som smyger runt i salongen med en tankeläsningsapparat. Ni ser honom på bild här nere. Så om ni kan så försök boka ett bord en bit bort från scenen. Det är väl den enda risk ni löper om ni går dit. Det är väl använd tid att gå på revyn - precis som vanligt. God fortsättning på det nya året önskar vi från Bergdala!

Inga kommentarer: