lördag 19 augusti 2017

Nu är det höst!

För nu har konstgalleriet öppnat igen.
Visserligen regnade det inte just när jag var på plats - men det hängde i luften... Och mycket bilar var det längs vägen. Gud och alla människor ville titta på vad Kerstin Cedell och Anders Dahlberg hade hittat på att ställa ut i Bergdala den här gången. Fast en och annan kanske bara hade kommit för förfriskningarna. Nej: Bort det!
 Alla var förstås där för att titta på sådana målningar som gör en glad och på andra saker som man också kan sätta på väggarna och som gör en ännu gladare! Observera att det är bilderna som sneda. Jag smakade minsann inget starkt jag!  För jag skulle ju köra tillbaka för att fortsätta hålla öppet i det glastekniska museet!Som ni ser gäller det att hålla ordning på byggklossarna när man är i skapartagen! För er som inte var med idag gäller det att passa på - för utställningen håller på till den 3 september och sedan blir det andra bullar!

Och ifall ni vill kombinera galleribesöket med det glastekniska museet måste ni passa på för från och med nu håller glastekniska museet bara öppet på helger. Åsså ni: Glöm inte att det är familjedag på glasbruket kommande helg. Det brukar vara ponnyridning och marknadsstånd och glastekniska museet har förstås öppet och... Allt upplagt för en heldag i Bergdala! Karl-Oskar-dagarna; Släng er i väggen! Här kommer Bergdala!

Inga kommentarer: