onsdag 27 juli 2022

Vad i hela friden ...

 ... håller han på med bakom gallret?

Ja det kan man fråga sig. Har man satt fånggaller runt hela Bergdala och stängt in oss? Så farliga är vi väl ändå inte så övriga Sverige måste skyddas från oss. En titt in i hyttan visar att det inte är så heller. Turisterna är på plats precis som de borde vara såhär dags på året.

Men så finns det bilar som inte är turistbilar. En jättestor lastbil med släp!? Och det är inte någon av de bilarna som kör vindkraftverken upp mot Herråkra. Så vad kan det då vara?

Jo: Såhär förhåller det sig: Bergdalarocken startar i morgon klockan 17:00 och idag har de byggt stängsel, satt upp öltät, dragit el och - jaaaa - fasen vet allt. 

Det kommer nog att bli fullt ös i morgon kväll. Och på fredag och lördag startar de redan klockan 13:00 och sedan kör de på ända till miss-i-nassen.  Men var lugna: Glastekniska Museet har öppet som vanligt mellan klockan 10 och 16 och glasbruket har öppet som vanligt och glasshoppen har öppet som vanligt... Nog skall det bli kul det här! Litet bullrigt kanske, men kul! VÄLKOMNA!

Inga kommentarer: